Kontakt os

Her kan du læse om, hvordan du foretager en bestilling og reglerne for afbestilling- og dækning.

Bestilling

Den nemmeste, hurtigste og sikreste måde du kan lave en bestilling på er ved at bestille billetter online her på siden. Du kan også ringe og få hjælp til din bestilling hos vores kundeservice på telefon 78 75 53 77 , men bestillingen skal du lave selv her på siden. Du kan også maile dine spørgsmål via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte dig igen hurtigst muligt.

Har du ikke modtaget din e-billet eller voucher? Udfyld formen med e-mailadresse og bestillingsnummer, og vi sender den til dig igen:

Afbestilling

Generelt kan man ikke ændre, afbestille eller annullere betalte og bekræftede billetter til Formel 1 løb, hvilket vi informerer om tidligt i bestillingsprocessen, og hvilket du også bekræfter når du accepterer vores bestillingsregler.

Naturligvis vil vi stadig gøre alt i vores magt for at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Bliver du nød til at af- eller ombestille, så e-mail os via kontaktformularen og opgiv dit bestillingsnummer så skal vi nok, uden at love noget, se på muligheden for at ændre din bestilling, alternativt, gensælge dine billetter til anden side.

Får vi gensolgt dine billetter, skal dette først godkendes af løbsarrangør, og siden skal vi modtage kreditnote. Det er ikke usædvanligt, at denne proces tager ret lang tid. Derfor kan der godt gå 1 til 2 uger efter event-datoen, før vi har klar besked om, at dine billetter er gensolgt eller ej. Vi forstår godt, at denne ventetid ikke er optimal for jer, men det er desværre sådan proceduren er, og derfor en nødvendighed for os. Du skal også regne med at der påregnes et afbestillings- og/eller et gensalgsgebyr pr. billet, der bliver fratrukket en evt. refundering, såfremt dine billetter bliver afbestilt eller gensolgt.

Så vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe, men chancerne er ikke videre gode, da de fleste løbsarrangører IKKE accepterer at billetter bliver gensolgt!

Din e-mailadresse *
Dit navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din meddelelse
En kopi sendes til din e-mailadresse

Formel1Billetter.dk powered by Ticmate

Dansk filial af Ticmate AB
Telefon: 78 75 53 77
Magstræde 10 C, st
DK-1204 København K
CVR. nummer: 31 79 85 82

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige
Org.nr. 556710-6017
Telefon: +46 8 446 808 44

E-mail E-mail 78 75 53 77 78 75 53 77
Ticmate
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv