F1 Belgiens Grand Prix 2018

F1 Belgiens Grand Prix 2018

Pris fra 1379 kr

Formel 1 Grand Prix på Spa Circuit i Francorchamps, Belgien er et sikkert hit på F1 kalenderen, og mange synes Spa-banen er en af de hurtigste baner, og dermed en af de mest underholdende. Billetter til F1 Shell Grand Prix på Spa-banen kan med fordel købes online her!

Grand Prixet på Spa køres søndag d. 26. august 2018!

Fredag og lørdag, fra om morgenen og indtil ud på aftenen er der diverse tidskørsler, kvalifikationsløb og træningsløb!

Her på siden kan du købe billetter der gælder alle 3 dage, det vil sige billetter der dækker samtlige tidskørsler, kvalifikationsløb, træningsløb, samt selve F1 Grand Prix'et søndag.

Eller du kan nøjes med at købe billetter der kun gælder selve søndage, altså en billet der dækker alle begivenheder søndag.

***HER*** Kan du se en oversigt over SPA CIRCUIT, hvor du kan se alle sektioner inddeling og placering!

Nyttig Information:
- Efter du har gennemført din bestilling sendes der en bekræftelse og en e-billet til din e-mail adresse. Begge bedes du printe ud, og medbringe en kopi på din rejse.
- Dine originale billetter vil blive sendt til din adresse med UPS. Senere i bestillingsprocessen bliver du bedt om at skrive den adresse billetterne skal sendes til, og det er MEGET vigtig at denne adresse er 100% korrekt, da vi ikke tjekker adressen, og levering af billetterne med UPS sker udelukkende på baggrund af de oplysninger DU opgiver i bestillingsprocessen.
- Hvis du bestiller senere end en måned før løbsweekenden, er det ikke sikkert vi kan nå at sende billetter til din adresse. I stedet vil du modtage en mail med on ombytningsbillet, som du skal printe ud, og medbringe til selve banen, hvor du skal ombytte den til dine original billetter! Men du bedes stadig skrive din adresse senere i bestillingsprocessen, da billetterne evt. kan sendes til adressen, hvis tiden tillader det!
- Priserne du finder her er inkl. gebyr til løbsarrangør, vores lokale agent, levering af billetter samt gebyr til os. Dvs. du betaler mere pr. billet, end hvis du køber direkte ved banen!
- Selve banen er 7 km. lang, og der køres 44 omgange, hvilket giver en samlet distance på ca. 308 km.
- Omgangsrekorden indehaves af K. Raikkonen og er på 1 min. og 45 sek. og blev sat i 2004.

 

Bestil billetter

Dato
Dine billetter er på forespørgsel Dine billetter er på forespørgsel
Vores lokale leverandør skal endeligt bekræfte, at der er billetter til denne forestilling. Det tager sjældent mere end 48 timer.
Læs mere
F1 Belgiens Grand Prix 2018 Info

F1 Belgiens Grand Prix 2018
Spa Grand Prix S.A.
Route du Circuit, 55
B-4970 Francorchamps
Belgium

Info

F1 Belgiens Grand Prix 2018
Selve F1 Grand Prix'et er Søndag d. 26. Aug. 2018.
Der er træningsløb, tidskørsler og kvalifikationsløb fredag og lørdag.

Vejviser

Vejviser


Kort Kort

Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv