F1 Ungarns Grand Prix 2018

F1 Ungarns Grand Prix 2018

Pris fra 821 kr

Formel 1 Grand Prix i Mogyorod, ca. 20 km. fra Budapest i Ungarn, er stadig det eneste F1 løb i Østeuropa. Billetter til F1 Grand Prix i Mogyorod, Budapest kan med fordel købes online her!

Grand Prixet på Hungaroring køres søndag!

Fredag og Lørdag, fra om morgenen og indtil ud på aftenen er der div. tidskørsler, kvalifikationsløb og træningsløb!

Her på siden kan du købe billetter der gælder alle 3 dage, det vil sige billetter der dækker ALLE tidskørsler, kvalifikationsløb, træningsløb samt selve F1 Grand Prix'et om søndagen!

Eller du kan nøjes med at købe billetter der KUN gælder selve søndagen, altså en billet der dækker alle begivenheder søndag!

***HER*** Kan du se en oversigt over HUNGARORING, hvor du kan se alle sektioner inddeling og placering!

Nyttig Information:
- Efter du har gennemført din bestilling sendes der en bekræftelse og en voucher/e-billet til din e-mail adresse. Begge bedes du printe ud, og medbringe en kopi på din rejse.
- Dine originale billetter vil blive sendt til din adresse med UPS. Senere i bestillingsprocessen bliver du bedt om at skrive den adresse billetterne skal sendes til, og det er MEGET vigtig at denne adresse er 100% korrekt, da vi ikke tjekker adressen, og levering af billetterne med UPS sker udelukkende på baggrund af de oplysninger DU opgiver i bestillingsprocessen.
- Hvis du bestiller senere end en måned før løbsweekenden, er det ikke sikkert vi kan nå at sende billetter til din adresse. I stedet vil du modtage en mail med on ombytningsbillet, som du skal printe ud, og medbringe til selve banen, hvor du skal ombytte den til dine original billetter! Men du bedes stadig skrive din adresse senere i bestillingsprocessen, da billetterne evt. kan sendes til adressen, hvis tiden tillader det!
- Priserne du finder her er inkl. gebyr til løbsarrangør, vores lokale agent, levering af billetter samt gebyr til os. Dvs. du betaler mere pr. billet, end hvis du køber direkte ved banen!
- Selve banen er 4.38 km. lang, og der køres 70 omgange, hvilket giver en samlet distance på ca. 307 km.
- Omgangsrekorden indehaves af M. Schumacher og er på 1 min. og 19 sek. og blev sat i 2004. 

 

Bestil billetter

Dato
Dine billetter er på forespørgsel Dine billetter er på forespørgsel
Vores lokale leverandør skal endeligt bekræfte, at der er billetter til denne forestilling. Det tager sjældent mere end 48 timer.
Læs mere
F1 Ungarns Grand Prix 2018 Info

F1 Ungarns Grand Prix 2018
Hungaroring,
2146 Mogyoród
Ungarn

Info

F1 Ungarns Grand Prix 2018
Selve F1 Grand Prix'et er Søndag d. 29. Juli 2018.
Der er træningsløb, tidskørsler og kvalifikationsløb fredag og lørdag d. 26. og 27. Juli 2018.

Vejviser

Vejviser


Kort Kort

Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv