Bestillingsregler

Når du har bekræftet og betalt dine billetter kan de ej byttes, tages retur eller annulleres. I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Når du har gennemført din bestilling, bør du udskrive din bestillingsbekræftelse og din voucher/e-billet. Vi sender dig også en kopi af bestillingsbekræftelsen og din voucher/e-billet pr. e-mail.

Billetterne:

Vi sender dig en bestillingsbekræftelse med en vedhæftet PDF voucher/e-billet pr. e-mail, umiddelbart efter din bestilling er blevet bekræftet. Voucheren/e-billetten skal du printe ud, og medbringes på rejsen. På din voucher/e-billet står KLART og tydeligt om dine billetter leveres til dit hotel, skal afhentes ved indgangen til løbet, eller bliver sendt hjem til din leveringsadresse / privatadresse med kurer. Alt information du behøver vil være printet på den voucher/e-billet vi sender til dig efter du har bekræftet og betalt din bestilling.

Ticmate:

Ticmate (firmaet bag Formel1Billetter.dk) er kun billet agent for arrangøren/spillestedet, og kan ikke holdes til ansvar for begivenheden, eller begivenhedens indhold. Ticmate kan heller ikke holdes til ansvar for transport forsinkelser, aflyste afgange eller vedligeholdelsesarbejde der kan forhindre dig i at nå frem til den bestilte begivenhed i tide.

Forespørgsel:

Til de fleste løb behøver vi, at få din bestilling bekræftet fra arrangøren. Dette sker normalt meget hurtigt, og senest indenfor 48 timer(typisk dagen efter, hvis det ikke er weekend eller helligdag). Dette kalder vi; "At en bestilling er på forespørgsel". Rent praktisk sker der det, at hvis/når din bestilling "på forespørgsel" bliver bekræftet, sendes dine e-billetter / vouchers til din e-mailadresse umiddelbart efter betalingen er godkendt. Bliver din bestilling "på forespørgsel" ikke bekræftet (oftest fordi der er udsolgt i den ønskede kategori), så sender vi dig en e-mail, hvor vi informerer om dette, og evt. vil vi tilbyde dig alternative datoer. Bliver din bestilling "på forespørgsel" ikke bekræftet, bliver der selvfølgelig ikke trukket nogen penge på dit kreditkort.

FAQ:

Vi anbefaler at du nærlæser vores FAQ, hvis du har nogle spørgsmål, eller vil have uddybet vores bestillingsregler.

Pris og Gebyrer:

Den pris du betaler her er inkl. forsalgsgebyr til arrangøren, den agent vi benytter og os. Gebyrerne betyder, at der kan være MEGET stor forskel på den pris du betaler her, og den pris der er påtrykt de billetter du får udleveret. Priserne vil ofte stige jo tættere du kommer på selve løbsweekenden! Gebyret dækker omkostninger ved forhåndskøb af billetterne hos arrangøren, evt. levering samt salgsgebyr til BÅDE arrangør, agent og os. Det er vigtigt du er opmærksom på dette, og kender til denne gebyrpolitik INDEN du køber billetterne, således du kan tage stilling til, om du vil købe billetterne her eller via en anden salgskanal!

Spørgsmål eller klager

Skulle der opstå nogle spørgsmål eller klager, bedes I kontakte os på helpdesk@ticmate.com eller under kontakt på vores site. Venligst noter, at alle spørgsmål og/eller klager skal være os i hænde senest 14 dage efter løbsdatoen. Modtager vi spørgsmål og/eller klager efter 14 dage, kan vi ikke garantere vi kan være behjælpelige på nogen måde!

Ved at gennemføre købet, har du godkendt ovenstående bestillingsvilkår og regler.

Bestillingsregler, Formel1Billetter.dk

 

Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv